top of page
homepage_hero_dt.png

Go further & faster than
you thought possible.

Vår story

Mothership är ett riskkapitalbolag med fokus på venture building och grundades 2020. Medgrundande partners Fahrim Shirinzade, Kejhan Darvishi och Attila Farkas har över 12 års erfarenhet av att bygga och skala lönsamma och innovativa bolag inom en rad olika branscher. Tillsammans med ett starkt team av experter byggde de fram vad som idag är Mothership.

01
DREAM BIG

Vi tänjer på gränser, trotsar konventionell visdom och tar smarta risker genom att sträva efter stora möjligheter.

02
MOVE FAST

Vi pressar oss själva till att bygga processer som komprimerar tid, hastighet och beslutsfattande för att ge snabbare resultat.

03
EXPECT MORE

Vi kräver det bästa av oss själva, vårt team och vår portfölj.

Vision
jobs_hero_dt.png

THE MOTHERSHIP COMMUNITY

01
MÅNGFALD & INKLUDERANDE

Vi är engagerade som organisation för att bygga en mångfaldig och inkluderande kultur. Vi har också ett internt team som fokuserar på att främja mångfald, rättvisa och inkludering på Mothership och i hela vår portfölj.

02
KULTUR

Vi investerar mycket i att odla en stark teamdynamik och kultur genom organiserade sociala evenemang, lagluncher varje vecka och karriärutvecklingsmöjligheter.

03
FILANTROPI

Vårt team brinner för att ge tillbaka till vårt lokala samhälle och samarbetar ofta med andra lokala organisationer som gör skillnad i vår stad. Ett av dessa samarbeten är Ungdrive Academy.

COMMUNITY
Group 6dw741.png

B721 - home of entrepreneurship

B721 är en företagsakademi som inte bara är en plats att sitta och arbeta på: här får du också hjälp med att lyfta ditt företag och idé till nya nivåer. B721 är som en akademi där du som medlem får både en innovativ kontorsplats men även expertkonsulter till ditt förfogande. Vi uppmuntrar alla våra medlemmar att samverkar internt för att hjälpa varandra att lyckas.

INVESTORS

Vi stöds av några av de smartaste hjärnorna inom riskkapital. Våra investerare och rådgivare har byggt och investerat i några av de mest framgångsrika företagen i Sverige.

bottom of page