Group 4316.png

Welcome to

Your Marketing Team 

Om vårt marknadsföringsarbete

Marknadsföring är lika viktigt som försäljning, ofta går dom hand i hand. Bra marknadsföring behöver inte alltid kosta skjortan. Vårt team av grymma marknadsförare skräddarsyr det mest kostnadseffektiva sätt för ditt företag att marknadsföra sig på. Marknadsföring som inte bara ger like utan driver försäljningen. 

Branding

Reklamfilm

Google Optimering

Influencers

Spridning av nyheter

Content Management

Social Media

Storytelling

Formgivning

Företagsbilder

Facebook Marketing

Att synas på Facebook ska inte bara handla om att samla likes eller följare utan om att driva trafik till sin verksamhet. Vi jobbar aktivt med att driva den trafiken till din verksamhet. Ger bevisligt resultat i form av fler aktiva följare, interaktiva och återkommande kunder, förtroende samt försäljning.

 
 

Instagram Marketing

Precis som Facebook jobbar många företag med att lägga upp osammanhängande bilder på sitt Instagram konto - mycket av detta beror på att man inte har en strategi. Vårt team jobbar för att koppla samman dina konton och driva trafik på ett systematisk och välplanerat sätt. 

Youtube Marketing

Youtube är perfekt kanal för dig att skapa en starkare relation med dina kunder. Ett perfekt sätt att skapa inspirerande videoklipp där kunder får interagera med dina tjänster eller produkter. Vi har ett starkt film-team som kan se till att skapa den relationen i ditt varumärke.

 

LinkedIn Marketing

LinkedIn är en professionell kanal som skapat många möjligheter på senare tid. Vi kan hjälpa dig att bygga ett starkt varumärke inom försäljning, employer branding eller social entrepreneurship.

 

TikTok Marketing

Riktar du dig mot den unga kundkretsen? Då kan TikTok vara den perfekta plattformen för dig! TikTok med sina över 500 miljoner användare blivit en riktigt het social kanal. Trots detta har många företag svårt att använda den på rätt sätt. Låt oss visa hur vi kan hjälpa dig.

 
 

SENASTE INVESTERINGAR

VÅRA TJÄNSTER

Försäljning

Teknisk utveckling

Marknadsföring

Finans

Press Releases

Portfölj företag

Vad vi söker

Hur vi jobbar

Om oss

Vår vision

Team

Partners

  • LinkedIn
  • Facebook
  • Instagram

Om Mothership Group

Mothership är ett modernt investmentbolag – som också är företagares accelerator. Genom en rad olika tjänster kan företag accelerera sin omsättning, utveckling och marknadsexpansion i utbyte mot en fast summa eller en andel i företaget.

© 20201© Rockafellas Investments AB