top of page

Mothership Studio

WE SOLVE AMBITIOUS PROBLEMS WITH PASSIONATE ENTREPRENEURS

Group 6741.png

18 olika tjänster för ditt företagande

Försäljning

Försäljning

Nu kan du använda dig av vårt starka sälj team. Våra säljare är noggrant utvalda och har en lång erfarenhet av försäljning, både B2B, B2C men även sponsorskap och partnerskap-försäljning. För att kunna utföra lönsamma och effektiva säljarbetet behöver vi tro på produkten eller tjänsten våra kunder vill att vi ska sälja.

 

Hos oss finns det tre vinnare 1)du som kund, 2)dina kunder och sist men inte minst 3)våra medarbetare.

Marknadsföring
P1047548.jpg

Marknadsföring

Marknadsföring är lika viktigt som försäljning, ofta går dom hand i hand. Bra marknadsföring behöver inte alltid kosta skjortan. Vårt team av grymma marknadsförare skräddarsyr det mest kostnadseffektiva sätt för ditt företag att marknadsföra sig på. Marknadsföring som inte bara ger like utan driver försäljningen. 

Tech

Tech

Vi vet att det är dyrt med utveckling, speciellt om man inte tar fram en väl genomtänkt prototyp. Hos oss på Mothership ser vi till att du får hjälp med både framtagning av nya webbsidor, appar, system men även får dom färdigutvecklade till lägsta pris.

Finas

Finans

Ibland behöver företaget lite extra bränsle för att kunna ta ny mark eller utveckla en ny produkt. Vårt Mothership Finance team hjälper dig med kapitalanskaffning, lån och till och med crowdfunding kampanjer.

bottom of page