Group 4316.png

Welcome to

Your Tech Team 

Så jobbar vi med teknisk utveckling

Vi vet att det är dyrt med utveckling, speciellt om man inte tar fram en väl genomtänkt prototyp. Hos oss på Mothership ser vi till att du får hjälp med både framtagning av nya webbsidor, appar, system men även får dom färdigutvecklade till lägsta pris.

UI och UX

Säkerhet & Kryptering

Mobila Applikationer

Webbsidor

Framtagning av Prototyper

A&B Tester

Utveckling av System

Smoooooth website for a fixed price

Behöver din verksamhet en webbsida eller kanske behöver du fräscha upp din befintliga? Vi har en lång erfarenhet av webbsidor och webbshoppar. Kom i kontakt med våra experter och häpnas av resultatet.

fr. 8 999:-

eller fr. 769 SEK/Mån (12 mån)

Webbsida och branding ingår alltid i våra portfolio företag. Genom att bli en del av Mothership får du ta del av alla våra tjänster.

Building apps with precision

Att bygga en välfungerande och lättanvändlig mobilapplikation är inte en lätt uppgift. Våra experter ser till att förenkla den processen, vi tar fram en design på hur allt kan se ut, du får tycka och tänka innan utveckligen påbörjas - ska vi ta ett möte?

fr. 10 499 :-

eller fr. 895 SEK/Mån

Genom att bli en del av Mothership får du ta del av alla våra tjänster.

Keep track of our work with Favro, weekly updates

Vi gillar bra business. När du blir en del av Mothership ska det finnas tre vinnare. Du, dina kunder och vi på Mothership. Skulle vi göra ett dåligt jobb så går vi bara skilda vägar utan att du behöver betala fakturan. Därför ger vi dig all insyn du behöver för att följa arbetsprocessen och se alla uppgifter som vårt team utför i realtid på vårt Favro konto. Prioritera om uppgifter, kommentera, chatta och lägg upp mål - precis som ditt egna team.

Press Releases

Portfölj företag

Vad vi söker

Hur vi jobbar

Om oss

Vår vision

Team

Partners

  • LinkedIn
  • Facebook
  • Instagram

Om Mothership Group

Mothership är ett modernt investmentbolag – som också är företagares accelerator. Genom en rad olika tjänster kan företag accelerera sin omsättning, utveckling och marknadsexpansion i utbyte mot en fast summa eller en andel i företaget.

© 20201© Rockafellas Investments AB