top of page
Group 4316.png

Welcome to

Your Tech Team 

Så jobbar vi med teknisk utveckling

Vi vet att det är dyrt med utveckling, speciellt om man inte tar fram en väl genomtänkt prototyp. Hos oss på Mothership ser vi till att du får hjälp med både framtagning av nya webbsidor, appar, system men även får dom färdigutvecklade till lägsta pris.

bgicon.png

UI och UX

bgicon.png

Säkerhet & Kryptering

bgicon.png

Mobila Applikationer

bgicon.png

Webbsidor

bgicon.png

Framtagning av Prototyper

bgicon.png

A&B Tester

bgicon.png

Utveckling av System

ezgif.com-crop (7).gif

Smoooooth website for a fixed price

Behöver din verksamhet en webbsida eller kanske behöver du fräscha upp din befintliga? Vi har en lång erfarenhet av webbsidor och webbshoppar. Kom i kontakt med våra experter och häpnas av resultatet.

fr. 8 999:-

eller fr. 769 SEK/Mån (12 mån)

Webbsida och branding ingår alltid i våra portfolio företag. Genom att bli en del av Mothership får du ta del av alla våra tjänster.

50389f1fd2fcd5e55526ed78c83e53de.gif

Building apps with precision

Att bygga en välfungerande och lättanvändlig mobilapplikation är inte en lätt uppgift. Våra experter ser till att förenkla den processen, vi tar fram en design på hur allt kan se ut, du får tycka och tänka innan utveckligen påbörjas - ska vi ta ett möte?

fr. 10 499 :-

eller fr. 895 SEK/Mån

Genom att bli en del av Mothership får du ta del av alla våra tjänster.

Keep track of our work with Favro, weekly updates

Vi gillar bra business. När du blir en del av Mothership ska det finnas tre vinnare. Du, dina kunder och vi på Mothership. Skulle vi göra ett dåligt jobb så går vi bara skilda vägar utan att du behöver betala fakturan. Därför ger vi dig all insyn du behöver för att följa arbetsprocessen och se alla uppgifter som vårt team utför i realtid på vårt Favro konto. Prioritera om uppgifter, kommentera, chatta och lägg upp mål - precis som ditt egna team.

bottom of page